Introductie

Het speelveld in en rondom de zorg is volop in beweging. Sleutelwoorden hierbij zijn onder de andere nadruk op kwaliteit van zorg, de mondigheid van patiënten, reduceren van bureaucratie en administratieve lasten, innovatie en eHealth. Zorginstellingen moeten hierbij een optimale balans vinden tussen ondernemen en besturen. Maar hoe je het ook bekijkt, de kern blijft het zorgproces met als hoofdrolspelers de patiënten en hun zorgverleners.

Geen grote theorieën of complexe concepten - building better care biedt management en advies op strategisch en tactisch niveau. Ik werk samen met de opdrachtgever aan helderheid en duidelijke oplossingen. Dit zijn oplossingen die de resultaten van instellingen beter en prettiger moeten maken. Mijn stijl omvat een intensieve samenwerking met de professionals om te helpen het echt anders te doen. Geen ‘hit and run’ oplossing maar het gezamenlijk tot stand brengen van een duurzame verbetering. 

Mijn uitgangspunt bij het inzichtelijk maken en analyseren van vraagstukken is kijken naar hetgeen je niet ziet. Het is immers eenvoudig om de gebaande paden te volgen, maar moeilijker om de complexiteit en onderliggende problematiek onder ogen te zien. Centraal in deze werkwijze staat de oriëntatie op de markt en het bewustzijn dat het allemaal draait om mensen.

When you and I have a dollar each and exchange it,
you and I would still have one dollar each.
When you and I have one idea each and exchange it,
you and I have two ideas.
[anonymous]

.

Contact

Op zoek naar management support of advies? Een idee of een vraag? Neem contact op via

+31 (0)6 53419580

jeroen@buildingbettercare.com

skype: buildingbettercare